Kvetináče

Na abc-zoo.sk nájdete bohatý výber kvetináčov pre všetky vaše záhradkárske potreby. Či už hľadáte štýlové riešenia pre váš balkón alebo funkčné nádoby pre záhradné rastliny, naša ponuka kvetináčov vás nesklame.

Zobraziť viac arrow_drop_down

Plastové kvetináče 

Plastové kvetináče sú ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú ľahké a cenovo dostupné riešenie. Vďaka moderným výrobným technológiám sú tieto kvetináče nielen odolné, ale aj esteticky príťažlivé. Ponúkame ich v rôznych farbách a veľkostiach, aby sa hodili do každého priestoru.

Kvetináče s imitáciou dreva 

Kvetináče s imitáciou dreva kombinujú prírodný vzhľad s výhodami moderných materiálov. Sú odolné voči poveternostným vplyvom a zároveň dodávajú záhrade alebo balkónu elegantný vzhľad dreva bez nutnosti údržby.

Imitácia ratanu 

Kvetináče s imitáciou ratanu sú skvelou voľbou pre tých, ktorí chcú svojmu priestoru dodať eleganciu. Tieto kvetináče sú ľahké, odolné a ľahko sa čistia, čo z nich robí praktickú voľbu pre každodenné použitie.

Keramické kvetináče 

Pre milovníkov klasického dizajnu sú keramické kvetináče jasnou voľbou. Ponúkajú vysokú estetickú hodnotu a sú ideálne pre vnútorné aj vonkajšie použitie. Keramika udržuje vlhkosť a poskytuje stabilné podmienky pre rast rastlín.

Kvetináče z prírodných materiálov 

Ak preferujete ekologické riešenia, naša ponuka kvetináčov z prírodných materiálov je presne pre vás. Bambus, juta a iné prírodné vlákna dodávajú týmto kvetináčom jedinečný vzhľad a zároveň sú šetrné k životnému prostrediu.

Závesné kvetináče 

Závesné kvetináče sú ideálnym riešením pre malé balkóny a terasy. Umožňujú efektívne využitie priestoru a dodávajú vertikálnu dimenziu vašim terasám alebo balkónom. V našej ponuke nájdete rôzne veľkosti a štýly, aby ste si mohli vybrať ten najvhodnejší pre váš priestor.

Kvetináče na balkón 

Špeciálne navrhnuté kvetináče na balkón sú praktické a štýlové. Ich kompaktné rozmery a možnosti upevnenia zaručujú, že vaše rastliny budú mať dostatok miesta na rast aj na malom priestore. Navyše, balkónové kvetináče sú odolné voči poveternostným podmienkam.

 

Kvetináče sú neoddeliteľnou súčasťou každej záhrady a balkóna. Nech už preferujete plastové, keramické alebo prírodné materiály, na abc-zoo.sk nájdete všetko, čo potrebujete na vytvorenie krásnych a funkčných zelených priestorov. Pre viac inšpirácií a tipov navštívte náš blog, kde nájdete cenné rady pre záhradkárov.

sync
Načítavajú sa produkty ...