Zavlažovanie trávnika a záhrady

Zavlažovanie trávnika a záhrady je kľúčovým aspektom starostlivosti o vašu záhradu. V našom e-shope abc-zoo.sk nájdete všetko potrebné na efektívne zavlažovanie, od čerpadiel na vodu až po záhradné postrekovače.

Zobraziť viac arrow_drop_down

Záhradné čerpadlá

Čerpadlá na vodu sú základným nástrojom pre efektívne zavlažovanie. Ponúkame rôzne typy čerpadiel, vrátane hlbinných čerpadiel, ktoré sú ideálne na čerpanie vody z hlbších studní alebo nádrží. Taktiež v danej kategórii nájdete ponorné čerpadlá, ktoré vynikajú tichým chodom a vysokým výkonom, čo z nich robí nenahraditeľný nástroj pre každého záhradkára. Na abc-zoo.sk nájdete široký výber ponorných čerpadiel, ktoré splnia vaše požiadavky.

Záhradné hadice

Žiadna záhrada sa nezaobíde bez kvalitnej hadice na vodu. V našej ponuke nájdete rôzne typy hadíc, vrátane flexi hadíc, ktoré sú veľmi ľahké a ľahko sa s nimi manipuluje. Flexi hadice sú ideálne na polievanie kvetinových záhonov alebo trávnikov.

Prípojky, spojky a záhradné ventily

Pre správne fungovanie zavlažovacieho systému sú nevyhnutné kvalitné prípojky, spojky a záhradné ventily. Tieto komponenty zabezpečia, že vaša hadica bude pevne pripojená k zdroju vody a že voda bude prúdiť tam, kam potrebujete.

Záhradné zavlažovače

Zavlažovače na trávnik sú ideálnym riešením pre rovnomerné zavlažovanie trávnika. Záhradné zavlažovače sú navrhnuté tak, aby pokryli veľké plochy a zároveň šetrili vodu. Výber správneho zavlažovača zabezpečí, že váš trávnik bude vždy krásne zelený a zdravý.

Záhradné postrekovače

Pre menšie záhrady alebo záhony sú ideálne záhradné postrekovače. Tieto nástroje umožňujú presné polievanie konkrétnych oblastí, čím zabezpečujú, že každá rastlina dostane potrebné množstvo vody.

Vozíky a navijaky na hadicu

Aby ste mali vždy poriadok v záhrade, odporúčame používať vozíky a navijaky na hadicu. Bubon na hadicu alebo navijak na hadicu umožňujú jednoduché skladovanie a manipuláciu s hadicou, čím predchádzajú jej zamotaniu a poškodeniu.

Zavlažovacie časovače

Pre tých, ktorí chcú mať zavlažovanie plne automatizované, sú tu zavlažovacie časovače. Tieto zariadenia umožňujú nastaviť presné časy zavlažovania, čím šetria váš čas a zabezpečujú, že vaša záhrada bude zavlažovaná pravidelne a efektívne.


Správne zavlažovanie je kľúčom k zdravému a krásnemu trávniku a záhrade. Ak hľadáte ďalšie rady a tipy, ako sa starať o vašu záhradu, navštívte náš blog na abc-zoo.sk. Nájdete tam množstvo užitočných informácií a inšpirácií, ktoré vám pomôžu dosiahnuť ešte lepšie výsledky. Vyberte si u nás a užite si krásnu a zdravú záhradu po celý rok.

sync
Načítavajú sa produkty ...