Zbavte sa chlpov a špiny po zvieratku - vysávače THOMAS

Zbavte sa chlpov a špiny po zvieratku - vysávače THOMAS

Obsah

Domáce zvieratká sú neoddeliteľnou súčasťou mnohých rodín. Či už máte psa, mačku alebo iného chlpáča, ich prítomnosť prináša množstvo radosti, ale aj neporiadku

Chlpy na gauči, prach, alergény v domácnosti a taktiež v neposlednom rade drobné nečistoty po vonkajších prechádzkach. To všetko sú výzvy, ktorým musí čeliť každý majiteľ domácich miláčikov. 

Práve v týchto situáciách prichádza na scénu vysávač, ktorý je navrhnutý špeciálne pre domáce prostredie plné zvieratiek. 

Vysávače THOMAS sú synonymom čistoty, jednoduchosti a efektívnosti, a to všetko s nemeckou kvalitou, ktorá je známa svojou výkonnosťou a spoľahlivosťou.

thomas-aqua-pet-family-plus-main_1.jpg

Multifunkčnosť vysávača THOMAS – dvojnásobná efektivita s minimálnou námahou

Jednou z najväčších výhod vysávačov THOMAS je ich multifunkčnosť. Nemusíte si lámať hlavu nad tým, či potrebujete samostatný tepovač a vysávač, pretože THOMAS kombinuje oboje. 

Vďaka tejto funkcii sa postará o klasické vysávanie aj o hĺbkové čistenie kobercov, sedačiek, pelechov či iných povrchov od škvŕn.

Predstavte si to – váš domov bude žiariť čistotou a sviežosťou, zatiaľ čo vy si môžete užívať čas so svojím štvornohým priateľom, namiesto toho, aby ste strávili hodiny bojom s chlpmi a nečistotami. 

Tieto chovateľské vysávače vám tak ponúkajú ideálne riešenie na udržanie domácnosti v dokonalom stave, a to všetko efektívne a bez námahy.

thomas-aqua-pet-family-plus_1.jpg

Dokonalé riešenie pre domácnosti so zvieratami

Ak máte doma domáceho miláčika, dobre viete, že neporiadok sa objaví skôr, než by ste stihli dopiť rannú kávu. 

Psie a mačacie chlpy sa uchytia na každom povrchu – na podlahe, v koberci, na sedačke a dokonca aj v oblečení. Niekedy to môže byť frustrujúce, pretože obyčajné vysávače často nestačia.

Práve tu prichádzajú na pomoc vysávače THOMAS. Navrhnuté s ohľadom na majiteľov domácich miláčikov, sú vybavené špeciálnymi nástavcami, ktoré umožňujú efektívne odstránenie chlpov z každého povrchu. 

Nemusíte sa obávať, že by vám niečo uniklo – vysávač THOMAS si poradí s každým kútikom, pričom udrží vašu domácnosť nielen čistú, ale aj sviežu.

Napriek výkonu je tento vysávač tichší než bežné vysávače. Pre majiteľov citlivých psov či mačiek je to obrovský bonus, pretože minimalizujete stres, ktorý často býva spojený s hlasitým zvukom domácich spotrebičov.

Vysávač THOMAS ideálnym pomocníkom taktiež na čistenie podláh. Určite poznáte situáciu, keď sa vrátite z prechádzky a na čistej podlahe sú zrazu samé packy. 

S funkciou tlakového nástreku vody podlahu dokonale vyčistíte bez zbytočnej námahy. Nemusíte sa báť, že by podlaha ostala mokrá, pretože vysávač späť nasáva špinavú vodu do nádržky.

thomas-aqua-pet-family-plus1_1.jpg

Aqua+ – dokonalá technológia na odstránenie nečistôt

Technológia Aqua+, ktorou sú vysávače THOMAS vybavené, prináša skutočnú revolúciu v čistení domácnosti. Tradičné vysávače často iba zachytávajú prach a chlpy do vrecúška, no pri každom otvorení alebo výmene sa môžu tieto nečistoty znova rozptýliť do vzduchu. 

S technológiou Aqua+ sa však všetky nečistoty zachytávajú do vodného filtra, čím sa eliminuje možnosť spätného úniku nečistôt do prostredia.

Voda totiž účinne viaže prachové častice, chlpy aj alergény, čím sa postará o to, že vzduch, ktorý vychádza z vysávača, je dokonale čistý. 

To je obrovským prínosom nielen pre domácnosti so zvieratami, ale aj pre ľudí trpiacich alergiami.

AquaBox – jednoduché čistenie bez komplikácií

Prečo sa trápiť s menením vreciek, keď to môžete mať jednoduchšie? Vysávače THOMAS s AquaBoxom sú mimoriadne ľahké na údržbu. 

Stačí len po použití vysávač vyprázdniť, vypláchnuť nádobu a THOMAS je pripravený na ďalšie použitie. 

Tento systém vás zbaví starostí so zanesenými filtrami, s ktorými sa stretnete pri bežných vysávačoch.

Vďaka AquaBoxu zostane vzduch vo vašej domácnosti svieži a čistý a samotné vysávanie bude omnoho pohodlnejšie.

Vysávač môžete používať každý deň, bez toho aby ste museli myslieť na časté dokupovanie sáčkov alebo komplikovanú údržbu.

thomas-aqua-pet-family-plus-aquabox.jpg

Vysávače THOMAS pre každého

Či už hľadáte špičkový model s najnovšími technológiami alebo spoľahlivého pomocníka za dostupnejšiu cenu, vysávače THOMAS majú čo ponúknuť každému. 

Sortiment týchto nemeckých vysávačov je bohatý na rôzne varianty, ktoré uspokoja potreby malých aj veľkých domácností. 

Nájdete medzi nimi modely, ktoré kombinujú vysávanie a tepovanie, ako napríklad THOMAS Aqua+ Pet & Family Plus, určené špeciálne pre domácnosti so zvieratami, ale aj jednoduchšie verzie, napríklad model Boxer alebo DryBOX, pre tých, ktorí chcú základné funkcie za priaznivú cenu. 

Bez ohľadu na to, ktorý model si vyberiete, môžete sa spoľahnúť na nemeckú kvalitu a dôkladné spracovanie, ktoré zabezpečí efektívne a pohodlné upratovanie vášho domova.

thomas-cat.jpg

Revolúcia v starostlivosti o čistotu vášho domova

Nenechajte sa obmedzovať bežnými vysávačmi, ktoré nezvládnu odstrániť všetky nečistoty. S vysávačom THOMAS bude vaša domácnosť vždy uprataná, svieža a pripravená na ďalšie spoločné chvíle s vašími domácimi miláčikmi.

Tak čo, ste pripravení vyskúšať vysávač THOMAS a zažiť túto revolúciu aj vo svojej domácnosti? 

Stačí jeden krok a váš domov sa premení na oázu čistoty a pohody.